P-plads Center Boulevard omdannes midlertidigt til aktivitetszone
Nyhed — Ørestad

Den midlertidige busparkeringsplads mellem CABINN Metro og Fields i Ørestad City indrettes midlertidigt til aktivitetszone for områdets foreninger og klubber.

 

På P-plads Center Boulevard er der til daglig et areal, der er indrettet til busparkering og som benyttes til parkering af crewbusser og lastbiler til Royal Arena. Men lige nu står det tomt indtil Royal Arena igen kan skrue op for musikken og afholde arrangementer.

En henvendelse fra Jokokan Ørestad Karateklub satte gang i ideen om at åbne det afgrænsede areal op for foreninger og andre, der lige nu er forhindret i at afvikle indendørsidræt og andre aktiviteter. Parkeringsanlæggene i Ørestad er forbeholdt parkering af biler, men fordi der netop her er tale om et afgrænset areal, der står ubenyttet, så har vi vurderet, at det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

By & Havns udviklingschef, Per Schulze, fortæller:

I de her Corona-tider vil vi gerne hjælpe og skabe mulighed for, at flest muligt kan rykke udenfor og genoptage deres fritidsaktiviteter. Derfor sagde vi hurtigt ja, da Jokokan Ørestad Karateskole henvendte sig og spurgte til mulighederne for at låne et udendørs areal. Vi stiller arealet gratis til rådighed for alle, men det er vigtigt at booke tid, så der er plads, når man kommer. Vi henstiller selvfølgelig til, at alle retningslinjer i forbindelse med COVID-19 bliver fulgt, herunder forsamlingsforbuddet som pt. betyder, at højst 10 personer må samles.

 

Jokokan Ørestad Karateskole sparkede gang i udendørstræningen tirsdag i sidste uge og alle øvrige foreninger, klubber, fitnesscentre og lignende er også velkommen. Læs mere om booking under billedet.

Det er fortsat ikke tilladt at arrangere og udføre idræt og andre aktiviteter på Ørestads øvrige parkeringspladser og parkeringsanlæg. Parkeringsanlæg er forbeholdt parkering af biler.

 

 

BOOKING:

  • Skriv en mail til Cassandra Kronborg Rasmuseen på ckr@byoghavn.dk
  • Oplys navn og i hvilket tidsrum, I gerne vil benytte parkeringspladsen
  • Book altid på forhold, så der er plads, når I kommer
  • Bekræftelse fra By & Havn er nødvendigt inden brug
  • Parkeringspladsen kan benyttes alle dage fra kl. 8.00 - 22.00
  • Brug af parkeringspladsen sker på eget ansvar
  • Arealet der kan benyttes er på 1.200 kvadratmeter
  • Det er ikke muligt at parkere på arealet eller på den tilstødende håndværkerparkeringsplads. For parkering henvises til P-hus Edvard Thomsen eller Field´s.