Servicemeddelelse
Ophør af korttidsparkering i P-hus Richard Mortensen pr. 13 maj 2019
Nyhed — Ørestad

Pr. 13. maj 2019 er det ikke længere er muligt at betale for korttidsparkering i betalingsautomat og med betalingsapp (EasyPark, Apcoa Flow og ParkMan) i P-hus Richard Mortensen i Ørestad Syd. Køb af korttidsparkering til P-hus Richard Mortensen er kun muligt ved køb af korttidsparkering via PARKinCPH.

Tiltaget kommer på baggrund af et stigende antal henvendelse fra faste abonnementskunder, der oplever, at de ikke kan finde en ledig parkeringsplads i parkeringshuset. Problemet er særligt udbredt i de sene eftermiddags- og aftentimer.

Ved at fjerne muligheden for at korttidsparkere i parkeringshuset, mener vi at kunne skabe de parkeringspladser, der er nødvendige for, at alle beboere i området med fast parkeringsabonnement kan få en parkeringsplads tæt på deres bolig.

Vi har med dette tiltag valgt at tilgodese de faste beboere, der dagligt benytter parkeringshuset og som betaler et fast månedligt abonnement frem for lejlighedsvise gæster.

Pr. 13. maj er det således kun muligt at parkere i P-hus Richard Mortensen med gyldig parkering fra PARKinCPH. Det vil ikke være muligt at købe parkering via betalingsautomat eller betalingsapp.

 

Korttidsparkering/gæsteparkering i Ørestad Syd er muligt i følgende parkeringsanlæg:

 

Tiltaget vil i første omgang køre i en prøveperiode på 3 måneder, hvorefter det vil blive taget op til evaluering. Du er velkommen til at sende din feedback til parkering@byoghavn.dk