Mulighed for parkering i Pakhus 52 på Sundmolen
Nyhed — Nordhavn

Fra tirsdag den 20. april er det blevet muligt at parkere sin bil i den midterste sektion, sektion c, af Pakhus 52 i den østlige ende af Sundmolen.

I alt er der indrettet 64 midlertidige parkeringspladser i pakhuset til benyttelse for områdets beboere og erhverv. Parkeringspladserne kan tilgås fra både Orientkaj og Klubiensvej. 

 

Oversigtskort Sundmolen

 

Hvem kan benytte parkeringspladserne?

Parkeringspladserne i Pakhus 52 kan benyttes af kunder med gyldigt beboer- eller erhvervsabonnement til Nordhavn via PARKinCPH. Håndværkerabonnement til Nordhavn kan ikke benyttes i Pakhus 52. 

Derudover er det muligt at benytte parkeringspladserne mod betaling via betalingsautomat eller parkeringsapp. Nærmeste betalingsautomat er placeret på Klubiensvej ved Pakhus 52, sektion c. Det er muligt at betale for parkering via følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkMan, ParkOne og Apcoa Flow.

 

Hvor længe opretholdes parkeringspladserne i Pakhus 52?

De nye parkeringspladser i Pakhus 52 nedlægges tidligst når parkeringskælderen på Kronløbsøen kan tages i brug, forventeligt medio 2022. Der anlægges 1.000 parkeringspladser i parkeringskælderen på Kronløbsøen.

 

Nedlæggelse af parkeringspladser omkring Pakhus 47

Nedlæggelsen af i alt 55 parkeringspladserne rundt om Pakhus 47 som følge af totalrenoveringen af pakhuset forventes at ske løbende i løbet af den kommende måned.