Åbning af P-kælder C.F. Møllers Allé
Nyhed — Ørestad

I december åbner en ny parkeringskælder på C.F. Møllers Allé. Parkeringskælderen er placeret under det nye boligbyggeri, C.F. Møllers Have. Parkeringskælderen har 131 parkeringspladser fordelt på to kælderniveauer. 

Parkeringskælderen har i alt 131 parkeringspladser, heraf 17 ladepladser til opladning af elbiler, 6 parkeringspladser til motorcykler samt 4 parkeringspladser, der er reserveret til parkanter med gyldigt handicapparkeringskort. Der er betalingskrav for alle typer køretøjer.

Parkeringskælderen er opført af Skanska A/S, som By & Havn efterfølgende lejer parkeringspladserne af. Parkeringskælderen driftes af ejendommen C.F. Møllers Have som står for den daglige renhold og vedligehold af parkeringskælderen. 

Automatisk nummerplade parkering

P-kælderen et udstyret med ANPR-kameraer (Automatisk Nummerplade Registrering), der automatisk læser køretøjets nummerplade ved ind- og udkørsel. Læs mere om betalingssystemet her.

Hvem kan benytte dette parkeringsanlæg?

Parkering er kun tilladt med gyldigt parkeringsabonnement fra PARKinCPH, som tilbydes til beboere og erhverv i området. Parkeringsabonnementer købes gennem din profil på PARKinCPH.

Du kan læse mere om vores udbud af parkeringsabonnementer på vores hjemmeside: www.parkincph.dk/produkter

Parkeringskælderen indgår som en del af By & Havns samlede parkeringsløsning i Ørestad Syd og Ørestad City. Vores parkeringsabonnementer giver ret til parkering på en ledig parkeringsplads i de parkeringsanlæg, der er inkluderet i dit parkeringsabonnement.

Parkering sker med andre ord efter først-til-mølle princippet, så hvis alle parkeringspladser i et givent parkeringsanlæg er optagede, så er man nødt til at køre videre til det næste parkeringsanlæg.

OBS. Beboere i områder som har parkeringsabonnement fra PARKinCPH, som giver adgang til P-hus 2 i Bellakvarter, har ikke adgang til P-kælder C.F. Møllers Allé.

 

Gæsteparkering

Det er ikke muligt at anvende parkeringsapps til betaling og der er heller ikke er mulighed for at betale for parkering i en betalingsautomat. Parkering er kun muligt med gyldig parkeringstilladelse fra PARKinCPH.

Beboere i området, som har en profil på PARKinCPH har mulighed for at købe korttidsparkering via deres profil, hvis de ønsker at tilbyde deres gæster mulighed for parkering i parkeringskælderen. Parkering sker efter først-til-mølle princippet og det kan derfor ikke garanteres, at der er ledige parkeringspladser i parkeringskælderen til gæster.

Hvis der ikke er ledige pladser i parkeringskælderen henvises til parkering i P-hus Bjerget eller P-hus Edvard Thomsen, hvor det også er muligt at betale for parkering via parkeringsapps samt i betalingsautomat.