Kom godt i gang med PARKinCPH


Velkommen til PARKinCPH, den digitale parkeringsportal til administration af digitale parkeringstilladelser til By & Havns parkeringsanlæg i Ørestad, Nordhavn, Marmormolen, Søndre Frihavn og Nordre Toldbod.

PARKinCPH, der er skræddersyet til By & Havn, er udviklet som en webportal, der kan tilgås via en internetbrowser fra PC, tablet og smartphone. PARKinCPH er designet ud fra konceptet Mobile-First, hvilket sikrer en god brugeroplevelse på selv de små enheder.

PARKinCPH er en selvbetjeningsportal, hvor brugeren selv køber og administrerer sine digitale parkeringstilladelser, herunder betaling og opsigelse.

Digitale parkeringstilladelser tilbydes som månedsabonnement og korttidsparkering. Læs mere om de forskellige parkeringstilladelser i menuen Produkter.

Brugertyper

Første gang du opretter en profil på PARKinCPH bliver du bedt om at tage stilling til din brugertype.

  • Vælg Beboer, hvis du har folkeregisteradresse i en af de bydele, hvor der tilbydes køb af parkeringslicenser.
  • Vælg Virksomhed, hvis du er erhvervsvirksomhed med tilhørsforhold i en af de bydele, hvor der tilbydes køb af parkeringslicenser. 
  • Vælg Medarbejder, hvis du er privatperson og arbejder i en af de bydele, hvor der tilbydes køb af parkeringslicenser.

Digital registrering

Parkeringslicenserne er digitale, hvilket betyder, at der ikke skal benyttes nogen former for fysisk parkeringsbevis. 

For hver digital parkeringstilladelse tilknyttes ét køretøj. Dette gøres via køretøjets registreringsnummer. Det er muligt at ændre registreringsnummer, hvis brugeren f.eks. får ny bil, bilen skal på værksted eller hvis mormor skal passe børnene i weekenden.

PARKinCPH understøttes af en integration til Motorregisteret, der hjælper brugeren med at verificere, at det er det rigtige registreringsnummer, der indtastes på parkeringstilladelsen. Dette mindsker risikoen for tastefejl.

Betal med betalingskort

De digitale parkeringslicenser betales med betalingskort. Det er muligt, at betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, JCB og Union Pay.

Betaling for parkeringsabonnementer sker månedsvis forud. Abonnementer fornyes automatisk til den første i måneden, indtil de opsiges.

Fleksibel erhvervsparkering

Som erhvervsvirksomhed kan PARKinCPH skræddersyes til at matche jeres parkeringsbehov, hvad end det er faste parkeringsabonnementer, forbrugsafregning eller administration af gæsteparkering enten via bemandet reception eller iPad registrering. Læs mere om vores fleksible parkeringsløsning for erhverv her.

Brugermanualer

Herunder kan du downloade vores forskellige brugermanualer til PARKinCPH.

Beboer

Kom godt fra start og hent hjælp i vores brugermanual.

Hent brugermanual

Administrator

Kom godt fra start og hent hjælp i vores brugermanual.

Hent brugermanual

Medarbejder

Kom godt fra start og hent hjælp i vores brugermanual.

Hent brugermanual

Parkeringskontrol

EuroPark udfører parkeringskontrol på alle vores parkeringsanlæg efter privatretlige regler. Kontrollen foregår ved at parkeringsvagterne scanner køretøjets nummerplade for at se, om det pågældende køretøj har gyldig registrering. Hvis der ikke er gyldig registrering eller parkeringen på anden vis er foretaget i strid med de opslåede regler på parkeringsanlægget, udskrives et kontrolgebyr. Henvendelser vedr. kontrolgebyrer bedes rettes til EuroPark for sagsbehandling.