Få strøm på elbilen hos By & Havn

I de fleste af By & Havns parkeringsanlæg finder du ladepladser, hvor du kan oplade din elbil og der kommer løbende flere til. Ladeboksene driftes i samarbejde med ladeoperatørselskabet Spirii.

På denne side finder du mere information om vilkår og priser for opladning på By & Havns ladebokse. Regler og vilkår for parkering og opladning kan variere fra parkeringsanlæg til parkeringsanlæg. Reglerne er til enhver tid skiltet ved ladepladserne. I vores FAQ kan du ligeledes finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

På siden her kan du se det aktuelle antal ladepladser samt By & Havns fremskrivning af behovet for ladepladser for de enkelte parkeringsanlæg i perioden 2023-2026. Se prognose.

 

Pris for opladning

Når du anvender By & Havns ladebokse betaler du kun for faktisk forbrug. Priserne per kWh er angivet nedenfor:

  Nuværende pris
Pris med voucherkode 2,00 kr. per kWh
Pris uden voucherkode 3,10 kr. per kWh

Ved roaming kan operatøren pålægge roaminggebyrer.

 

Rabat med abonnement fra PARKinCPH

Med et parkeringsabonnement fra PARKinCPH får du rabat på opladning, når du lader din elbil på By & Havns ladebokse. 

Via din profil på www.parkincph.dk kan du anmode om en voucherkode som du efterfølgende skal aktivere i Spirii-appen.

Voucherkoden giver rabat på alle By & Havns ladebokse, der er opsat i samarbejde med Spirii. 

 

Sådan reguleres prisen for opladning

Grundet de svingende elpriser er By & Havn nødt til løbende at regulere priserne for opladning, således at disse følger elpriserne og de indkøbsaftaler som By & Havn har med elselskabet. By & Havn har i dag en kombination af fastprisaftaler og flexpris-aftaler på indkøb af strøm til opladning af elbiler.

Priserne reguleres månedligt til den 1. hverdag i måneden. Priserne reguleres første gang den 1. december 2022. Priserne beregnes på baggrund af By & Havns indkøbspris for strøm for den pågældende måned. Hvis priserne henholdsvis stiger eller falder, vil dette blive afspejlet tilsvarende i prisen for opladning.

Som bruger af By & Havns ladebokse kan du til enhver tid orientere dig om priserne i Spirii-appen samt her på siden.

 

Spørgsmål til opladning og fejlmelding af ladebokse

Hvis du har brug for hjælp til betjening af ladeboksene, spørgsmål til Spirii-appen eller ved behov for fejlmelding af en ladeboks kan du kontakte Spirii kundeservice 24/7 på telefon 38171500.