Nyt produkt til døgnparkering
Nyhed —

Fra mandag den 9. september tilbydes køb af korttidsparkeringslicenser via PARKinCPH på døgnbasis.

Det nye produkt skal ses som et supplement til det eksisterende udvalg af parkeringslicenser på måneds- og timebasis, som tilbydes via PARKinCPH.

I takt med implementeringen af et automatisk kamerabaseret betalingssystem (ANPR) i parkeringshusene i Ørestad og Nordhavn, er der opstået et behov for et nyt produkt. Med kamerateknologien starter og slutter parkeringerne automatisk, når bilerne kører ind og ud. Det er smart i den forstand, at det sikrer, at parkanten aldrig betaler for mere end den faktiske parkeringstid.

Med input fra brugerne af de parkeringshuse, hvor ANPR-teknologien allerede er implementeret, har vi set et behov for at tilbyde et korttidsprodukt, der tillader, at parkanten kan køre ind og ud af parkeringsanlægget et ubegrænset antal gange i døgnet, hvad der vil svare til en dagsbillet.

Døgnparkeringsproduktet kan for eksempel være relevant hvis man i en kortere periode har lånt en bil, hvis man har håndværkere gående eller hvis man har familiebesøg.

Vi er derfor glade over, at vi nu fra mandag den 9. september kan tilbyde dette produkt til beboere, der benytter vores parkeringsanlæg i Ørestad og Nordhavn. Produktet købes via ens beboerprofil på PARKinCPH og kan købes til eget forbrug eller til gæster.

Produktet kan maksimalt købes for en uge ad gangen (7 dage) og prisen er 150 kr. per døgn.